Valmentaja ja seuran puheenjohtaja Ville Kivipelto. Villellä on pitkä kokemus niin thainyrkkeilystä kuin valmentamisestakin ja on myös aikanaan otellut thai- ja potkunyrkkeilyssä. Ville vetää treenejä sekä alkeiskurssilla että jatkoryhmässä ja on mukana kehittämässä seuran ottelijoita.

Valmentaja Jari Hirvasvuopio. Jari on thainyrkkeilyn entinen maailmanmestari ja toki palkintokaapista löytyy paljon muitakin pokaaleja mm. suomenmestaruuksista ja muista arvokisoista. Jarilla on myös pitkä kokemus valmentamista ottelu-uransa jälkeen. Jari vetää jatkoryhmän treenejä sekä on kehittämässä ottelijoitamme yhdessä muiden valmentajien kanssa.

Valmentaja Ari Pitkänen. Ari on entinen huippuottelija, joka on urallaan voittanut mm. MM-pronssia sekä Suomen- ja Pohjoismaiden mestaruuksia. Ari on otellut myös ammattilaisotteluja Thaimaan huippustadioneilla. Ottelu-uran jälkeiseltä ajalta löytyy paljon valmennuskokemusta, mitä Ari jakaa sekä jatkoryhmässä että ottelijoitamme valmentamalla.

Valmentaja Eeva Pohto. Eeva on yksi King of the Ringin aktiivisista ottelijoista ja tuore Suomen- ja Pohjoismaiden mestari. Eeva harjoittelee ja kilpailee aktiivisesti, mutta on myös mukana etenkin alkeiskurssien valmennuksessa.

Nyrkkeilyvalmentaja Vellu Välimäki. Vellu entinen huippunyrkkeilijä ja pitkän linjan valmentaja. Vellu vetää meillä nyrkkeilytreenejä aina silloin tällöin.